Supliment de presa

Definitie Supliment de presa

Publicatie imprimata (oferita gratuit sau contra cost), adaugata unui titlu de presa cu periodicitate regulata (este inserata in interiorul acestuia sau se distribuie separat). Odata cu marirea numarului de pagini si a diversitatii rubricilor, numarul de suplimente a crescut, rolul lor fiind, in principal, sporirea audientei publicatiei. Excart: document promotional, avand un format redus, fixat pe coperta unei reviste/magazin.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Supliment de presa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Supliment de presa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Supliment de presa. Definitiile termenilor despre Supliment de presa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Supliment de presa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Supliment de presa.