Suprafata Utila (SU, S.U.)

Definitie Suprafata Utila (SU, S.U.)

Suprafata utila a unui imobil reprezinta suma tuturor suprafetelor utile ale incaperilor din imobil: camere de locuit, bai, WC, bucatarii, spatii de depozitare si de circulatie din interiorul apartamentului. Nu se cuprind suprafata lojelor si a balcoanelor, nisele de radiatoare, precum si suprafetele ocupate de soba si de cazan de baie. Denumita si Aria Utila.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Suprafata Utila (SU, S.U.)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Suprafata Utila (SU, S.U.).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Suprafata Utila (SU, S.U.). Definitiile termenilor despre Suprafata Utila (SU, S.U.) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Suprafata Utila (SU, S.U.), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Suprafata Utila (SU, S.U.).