Suspendare a cursului prescriptiei extinctive

Definitie Suspendare a cursului prescriptiei extinctive

Oprirea - de drept - a curgerii prescriptiei pe timpul cat dureaza anumite situatii limitativ prevazute de lege, care il pun pe titularul dreptului subiectiv in imposibilitatea de a actiona.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Suspendare a cursului prescriptiei extinctive? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Suspendare a cursului prescriptiei extinctive.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Suspendare a cursului prescriptiei extinctive. Definitiile termenilor despre Suspendare a cursului prescriptiei extinctive cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Suspendare a cursului prescriptiei extinctive, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Suspendare a cursului prescriptiei extinctive.