Sustragere de sub sechestru

Definitie Sustragere de sub sechestru

Conform art. 244 Cod Penal, sustragerea unui bun care este legal sechestrat se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 1 an sau cu amenda.Daca fapta a fost savarsita de custode, pedeapsa este inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sustragere de sub sechestru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sustragere de sub sechestru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sustragere de sub sechestru. Definitiile termenilor despre Sustragere de sub sechestru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sustragere de sub sechestru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sustragere de sub sechestru.