Sustragere

Definitie Sustragere

Furt de marfuri de catre vizitatorii magazinului, in special la magazinele cu autoservire. Pentru evitarea acestui risc comercial este necesar sa se ia masuri speciale constand in organizarea sistematica a magazinului (dirijarea fluxurilor cumparatorilor, sistemul de iluminare a spatiului comercial), utilizarea unor sisteme de siguranta, supravegherea salii de vanzare, instalarea de camere de televiziune, atent urmarite de catre un personal calificat etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sustragere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sustragere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sustragere. Definitiile termenilor despre Sustragere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sustragere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sustragere.