Swap al ratelor dobanzii

Definitie Swap al ratelor dobanzii

Tranzactie in care doi parteneri schimba fluxuri de plati ale dobanzii ce au caracter diferit, bazate insa pe o valoare a sumei nitiale stabila. Exista trei tipuri de swap al ratelor dobanzii:- swap de cupoane (curs flotant in loc de curs fix la aceeasi valuta)- swap principal (modificarea indicelui de flotare la aceeasi valuta)- swapuri incrucisate (de la un curs de schimb fix al unei valute la cursuri flotante pentru ambele).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Swap al ratelor dobanzii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Swap al ratelor dobanzii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Swap al ratelor dobanzii. Definitiile termenilor despre Swap al ratelor dobanzii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Swap al ratelor dobanzii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Swap al ratelor dobanzii.