Swap

Definitie Swap

Swap valutar, o tranzactie in care doi parteneri schimba la inceput anumite sume exprimate in doua valute diferite, le returneaza in timp conform unei reguli predeterminate ce reflecta platile dobanzii si, posibil, chiar amortizarea sumei initiale.In general, fluxurile de plati in swap-urile valutare (in care platile se bazeaza pe rate fixe ale dobanzilor la fiecare valuta) sunt asemenea cu cele din tranzactiile la vedere si tranzactiile la termen.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Swap? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Swap.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Swap. Definitiile termenilor despre Swap cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Swap, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Swap.