Noul model IMPRESSA J9.3 One Touch TFT Carbon - Stil şi perfecţiune

BUCURESTI - 29 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie

Cultura cafelei pentru oameni cu stil: Noul IMPRESSA J9.3 One Touch TFT Carbon este considerat un real succes, chiar și de către cunoscători ca Roger Federer, deținător al recordului pentru cele mai multe victorii în turneele de Grand Slam. Ei apreciază ușurința în utilizare grație afișajului TFT și a butonului de control rotativ dar și duza de cappuccino reglabilă pe înălțime cu tehnologia inovatoare Fine Foam. IMPRESSA J9.3 One Touch TFT Carbon îndeplinește dorințele oricărui pasionat al cafelei: de la un espresso intens până la un latte macchiato delicat, toate la o singură apăsare de buton.

Noul model IMPRESSA J9.3 One Touch TFT Carbon - Stil şi perfecţiune
 Un latte macchiato, vă rog – proaspăt măcinat, nu în capsulă

Roger Federer

Strălucire în lumina reflectoarelor

Partea frontală înnobilată manual din fibră de carbon este un semn de bun-gust. Ea exprimă eleganța, suveranitatea și performanța automatului de cafea. Iar prin accentele sale discrete din crom și liniile Softtouch este pus în valoare designul său elegant și nobil.

Afișaj color TFT cu selecție rotativă

Este utilizat un nou sistem de operare care impune noi standarde. Trebuie doar să rotiți butonul de control rotativ și vor fi afișate pe ecranul TFT toate specialitățile din cafea. Acum, visurile devin realitate la o simplă apăsare de buton.

Râșnița Aroma+, acum de două ori mai rapidă

Prin perfectarea unghiului de râșnire, inginerii de la JURA au reușit cu succes să crească eficiența râșniței, rezultatul fiind o aromă completă și proaspătă în fiecare ceașcă iar timpul necesar pentru râșnire a fost redus considerabil. Recipientul pentru cafea măcinată poate fi utilizat  pentru un alt tip de cafea, cum ar fi decofeinizată.

Tehnologie revoluționară „Fine Foam€œ

Grație tehnologiei de ultimă-oră Fine Foam”, veți obține o spumă unică și delicată de lapte pentru satisfacerea celor mai exigente gusturi.

Compatibil Wireless

În multe domenii, comunicarea wireless face parte din viață noastră de zi cu zi. Acum apare și la automatele de cafea. JURA Cool Control Wireless este conectat direct la automatul dumneavoastră de cafea și poate indica din timp dacă nu există lapte suficient pentru următoarele cappuccino sau latte macchiato.

Despre Swiss Coffee srl/Jura Romania

Încă din anul 1931, firma elvețiană JURA Elektroapparate AG dezvoltă soluții inovatoare pentru segmentul electrocasnicelor premium.

Firmă de tradiție în Elveția, JURA a devenit între timp un jucător global. Având sediul central în Niederbuchsiten, Elveția, firma este reprezentată în Germania, Austria, Olanda, SUA, Marea Britanie, Australia și CEE (Europa Centrala și de Est).
Ca subsidiară a JURA Elektroapparate AG, JURA CEE acoperă toată gama de activități în zona Europei Centrale și de Est (Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bulgaria) iar acum și în România, prin intermediul Swiss Coffee srl.

Această companie vă oferă posibilitatea să găsiți expuse in showroom soluțiile complete pentru prepararea cafelei, atât pentru gama profesională cât și pentru gama casnică.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de automatele JURA pentru cafea puteți accesa site-ul www.jura.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/swiss-coffee-srljura-romania/noul-model-impressa-j9-3-one-touch-tft-carbon-stil-si-perfectiune