Premieră pe piaţa recrutărilor on-line din România, salesjobs.ro - primul site angajat in vanzari

Cluj-Napoca - 12 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Sub acest slogan, a fost lansat primul site dedicat recrutării de forţă de muncă în domeniul vânzărilor. www.salesjobs.ro îşi propune să revoluţioneze piaţa forţei de muncă on-line, aducând know-how european şi o poziţionare clară în piaţa de recrutare de personal.

Iniţiatorii proiectului salesjobs.ro sunt specialiştii deja consacraţi în domeniile vânzărilor şi marketingului de la SWOT CONSULTING alaturi de companii de renume in domeniul dezvoltarii web.

Misiunea

Misiunea salesjobs.ro este sa furnizeze firmelor active pe piata din Romania cea mai buna optiune pentru formarea rapida a unor echipe de vanzari profesioniste si eficiente. Din perspectiva candidatilor salesjobs.ro constituie principala sursa de joburi in domeniul vanzarilor cu accent pe profesionalizarea meseriei de „vanzator profesionist”.

Servicii

salesjobs.ro oferă produse şi servicii atât pentru firma angajatoare, cât şi pentru candidaţi. Angajatorii au posibilitatea de-a stabili o legătură directă, 24h din 24, cu viitorii angajaţi. Costul şi timpul găsirii angajaţilor potriviţi este dimensionat in functie de specificul pietei de recrutare autohtone. CV-urile de pe salesjobs.ro sunt specifice profesionistilor in vanzari, prin structura si continutul lor. Asistenţii de specialitate stau tot timpul la dispoziţie, astfel că interacţiunea, interactivitatea şi informarea e continuă.

salesjobs.ro e foarte util şi din perspectiva candidaţilor. Până acum oamenii din vânzări navigau pe un număr mare de situri ca să-şi găsească un job. Pentru o carieră în vânzări e nevoie de un salariu bun, condiţii de promovare şi de pregătire profesională continua. salesjobs.ro e o soluţie eficientă pentru economisirea timpului candidaţilor. Situl e uşor de utilizat, datorită informaţiilor pertinente şi necesare activităţii.

Funcţionalitate ridicată

Funcţionalitatea sitului e foarte ridicată, datorită filtrelor de căutare complexe, cu posibilitate de memorare. Sistemul de foldere pe care se bazeaza aplicaţia, oferă utilizatorului flexibilitatea dorită pentru a-şi organiza informaţia. Există posibilitatea de a cunoaşte în orice moment situaţia candidaturii – dacă a fost citită, indecisă, acceptată, respinsă sau retrasă.
Costurile recrutării se reduc semnificativ, căci salesjobs.ro deţine informatii relevante procesului de recrutare, astfel încât acesta devine mult mai eficientă decât în cazul folosirii unui site generalist de locuri de muncă. Timpul e atât de preţios pentru o carieră de succes în vânzări!

CV-ul conţine documentări relevante domeniului „vânzări”: informaţii legate de grila de salarizare dorită (salar fix; salar doar pe baza de comision; salar fix şi comision; salar fix, comision şi bonusuri); oraşele şi gradul de mobilitate (include oraşele în care candidaţii pot să-şi asigure cazare); dispoziţia de-a călători (numărul de zile pe saptămână în care sunt dispuşi să călătorească); secţiuni specifice oamenilor de vânzări: preinterviul, abilităţile, motivaţia şi beneficiile dorite; o clasificare clară a cursurilor de perfecţionare, certificărilor, premiilor.

In conlcuzie consideram ca serviciile salesjobs.ro, care beneficiaza de imbunatatiri permanente, in functie de informatiile primite de la clientii si candidatii nostri, vor deveni in cel mai scurt timp familiare si utilizate cu incredere de catre toti cei ce doresc sa aiba o echipa de vanzari eficienta, sau un loc de munca pe masura profesionalismului.

Despre SWOT CONSULTING

Primul site angajat in vanzari
SWOT CONSULTING SRL
400500 Cluj- Napoca, RO