Trimiti fax. Primesti fax. Totul prin e-mail!

BUCURESTI - 22 ianuarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Mai sunt doar 10 zile pana cand oferta www.e-fax.ro “10% pagini in plus la orice abonament” expira!

www.e-fax.ro inseamna eliminarea aparatului de fax, a consumabilelor, a abonamentelor de telefon si a timpului pierdut pentru asteptare langa fax. Prin sistemul sau, www.e-fax.ro permite oricui sa detina un numar de fax pentru a putea trimite si primi faxuri, direct din si pe casuta de e-mail. e-fax este primul serviciu din Romania care va permite sa trimiteti si sa primiti faxuri folosind doar un cont de e-mail. Costurile cu aparatul de fax sau linia telefonica vor disparea. Prin www.e-fax.ro veti beneficia de mobilitate (puteti trimite si primi faxuri oriunde v-ati afla in lume), control asupra faxurilor (veti putea verifica oricand si de oriunde cate faxuri s-au trimis si primit), confidentialitate (puteti fi sigur ca faxurile primite sunt citite numai de persoanele autorizate de dumneavoastra).

Indiferent de destinatie/retea, e-fax va garanteaza controlul si confidentialitatea transmiterii faxurilor, iar in Panoul de Control veti putea vizualiza rapoarte ale transmiterii si primirii faxurilor, stabili adrese de e-mail autorizate sa utilizeze serviciul e-fax, formatul in care doriti sa primiti faxurile (PDF sau TIF) si multe alte optiuni puse la dispozitie special pentru dumneavoastra. In functie de alegerea dumneavoastra, la receptionarea de noi faxuri, veti fi notificat prin SMS, datorita serviciului e-fax SMS. De asemenea, oferta noastra include si transmisiunea de faxuri internationale, pentru care tarifele sunt cu pana la 65% mai mici decat cele ale solutiilor clasice de telefonie.

Pentru toate abonamentele incheiate pana la 31 ianuarie 2007 puteti beneficia de 10% pagini nationale in plus incluse pe toata perioada de abonament.

Pentru a deveni clientul nostru va invitam sa accesati https://www.e-fax.ro/cont_nou/

Despre SYKO Systems

S.C. SYKO Systems, furnizor si detinator al marcii e-fax, este o companie specializata pe solutii IT si transfer de date, ce actioneaza de doi ani de zile piata romaneasca
Pentru alte detalii:

www.e-fax.ro

Telefon: 021/569.88.00
Fax: 021/569.88.88

E-mail: office@syko.ro
sergiu@syko.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/syko-systems/trimiti-fax-primesti-fax-totul-prin-e-mail2