systems@work    

Comunicate de presa si evenimente pe tema systems@work

 • systems@work. LLP Group inregistreaza o crestere de 11% in 2014

  systems@work

  Bucuresti - 26 May 2015

  Comunicat de LONDON LOGIC BUCHAREST S.R.L.

  Veniturile LLP Group au crescut in 2014 cu 11%, de la 7.8 milioane EUR in 2013 la 8.7 milioane EUR. Profitul brut a crescut cu 23%, de la 1.4 milioane EUR la 1.9 milioane EUR. Toate cele trei divizii ale LLP au obtinut rezultate bune. Profitabilita ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: llp group , infor , microsoft crm , sunsystems , time@work , infor bi , systems@work

  Vezi toate comunicatele de presa despre systems@work

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul systems@work.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la systems@work. Informatiile despre systems@work cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul systems@work, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la systems@work, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.