SZ-10    

Comunicate de presa si evenimente pe tema SZ-10

 • SZ-10. Olympus SZ-10

  SZ-10

  Bucuresti - 8 February 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  Inventatorii de la Olympus reuşesc să ne surprindă din nou, prin lansarea unei noi serii de camere cu o multitudine de funcţii incredibile. După revoluţia Olympus PEN şi camera compactă XZ-1 cu obiectiv ZUIKO este lansată noua seria incredib ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: olympus , camera foto , compacta , sz-10

  Vezi toate comunicatele de presa despre SZ-10

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul SZ-10.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la SZ-10. Informatiile despre SZ-10 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul SZ-10, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la SZ-10, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.