tabletea    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tabletea

 • tabletea. Evolio prezintă noua tabletă ultraplată de 7”, echipată cu GPS şi noi funcţii multimedia

  tabletea

  Bucuresti - 20 June 2012

  Comunicat de TELEVOICE GRUP S.R.L.

  Bucureşti, 20 iunie 2012 – Evolio îşi îmbogăţeşte portofoliul de produse cu o nouă tabletă, a cărei grosime măsoara numai 9,5 mm, tableta fiind dotată cu noi funcţii multimedia , dar şi cu receptor GPS , fapt care face posibilă ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: multimedia , gps , evolio , tabletea

  Vezi toate comunicatele de presa despre tabletea

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tabletea.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tabletea. Informatiile despre tabletea cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tabletea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tabletea, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.