Tactile Communication

Definitie Tactile Communication

O forma de comunicare non-verbala sau limbajul trupului in care atingerea, strangerea mainii, sarutatul, etc transmit un mesaj de la expeditor la receptor. Vezi Kinesic Communication Nonverbal Communication Proxemic Communication.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tactile Communication? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tactile Communication.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tactile Communication. Definitiile termenilor despre Tactile Communication cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tactile Communication, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tactile Communication.