Talon

Definitie Talon

Parte care ramane la cotorul unui chitantier, al unui bonier, dupa ce s-au rupt partile detasabile. Bon anexat la o actiune sau obligatiune care confera dreptul la o noua foaie de cupoane atunci cand acestea din urma au fost utilizate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Talon? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Talon.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Talon. Definitiile termenilor despre Talon cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Talon, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Talon.