Poze Tanar intreprinzator

 • Un manual gratuit pentru intreprinzatori

  Poza: Un manual gratuit pentru intreprinzatori

 • LOCURI DE MUNCA PENTRU VIZITATORII TARGULUI TINERILOR INTREPRINZATORI

  Poza: LOCURI DE MUNCA PENTRU VIZITATORII TARGULUI TINERILOR INTREPRINZATORI

 • PARTICIPARE GRATUITA LA PROGRAMUL TARGULUI TINERILOR INTREPRINZATORI

  Poza: PARTICIPARE GRATUITA LA PROGRAMUL TARGULUI TINERILOR INTREPRINZATORI

 • Conferinta cu tema: KIGNET – sistem de sprijinire a competitivitatii intreprinzatorilor polonezi

  Poza: Conferinta cu tema: KIGNET – sistem de sprijinire a competitivitatii intreprinzatorilor polonezi

 • “Creativitate si inovare” – intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A.

  Poza: “Creativitate si inovare” – intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tanar intreprinzator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tanar intreprinzator. Pozele pe tema tanar intreprinzator cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tanar intreprinzator, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tanar intreprinzator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tanar intreprinzator.