Tango argentinian: Esential si Tentant

BUCURESTI - 14 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Bucuresti, Romania, 14 noiembrie 2008 –:- Tangotangent si AyA Tango anunta: deschiderea inscrierilor pentru doua grupe de cursurile de tango argentinian pentru incepatori din data de 17 noiembrie 2008.

Tango argentinian: Esential si Tentant

Tango Tentacion si Tango Esentia sunt grupe pentru incepatori ce debuteaza pe 17 nov. la Estudio Tango Real. În functie de personalitatea dvs. si în functie de asteptarile pe care fiecare le aveti fata de tango, va puteti alege un modul de invatare (si respectiv profesorii preferati). Fiecare modul dureaza 3 luni (24 de lectii, aproximativ 36 de ore) si are ca scop sa introduca cursantul in fenomenul “tango argentinian” sa-l invete notiunile de baza din tango care sa-i permita acestuia ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian)

Cursurile se vor desfasura la: Estudio Tango Real, Str. Sfantul Stefan nr. 21
Program Grupa Tango Tentacion – Luni si Miercuri – 19.00 la 20.30
Program Grupa Tango Esentia – Marti si Vineri – 20.30 la 22.00
Cost abonament: 120 RON/luna (include 8 lectii si 4 practica)

Pentru programul complet si harta cu locatia vizitati www.milonga.ro

Gilbert Iscu, unul dintre fondatorii Clubului Tangotangent ne-a declarat ”Urmare a impactului pe care l-a avut recent incheiatul Festival de tango argentinian “Eliberarte – Noches y Dias de tango” - gratie spectacolelor si lectiilor oferite de invitatii nostri – Sebastian Arce si Mariana Montes, Mariano “Chicho” Frumboli si Juana Sepulveda, Damian Rosenthal si Celine Ruiz – interesul pentru tango a crescut considerabil. Prin deschiderea celor doua grupe de incepatori dam curs numarului mare solicitari de inscrierea la cursurile de tango de la Estudio Tango Real”

Grupa/Modulul Tango Tentacion (curs pentru incepatori)
Instructori - Florin & Veronica (Tangotangent)
Florin si Veronica sunt doi instructori tineri si eleganti al caror dans exprima bucuria si pasiunea pentru viata, pentru emotie si pentru improvizatia de tango. Florin si Veronica sunt dansatori experimentati cu multe spectacole de dans la activ, atât în România cât si în afara tarii în Ungaria, Spania, Italia, etc.
Tangoul este considerat de multi ca unul din modurile cele mai puternice de a ne exprima emotia si pasiunea. Daca tango reprezinta pentru dvs o tentatie pe care n-ati gustat-o inca, daca vreti sa descoperiti trairea, implicarea si dedicarea catre partener va invitam sa faceti primii pasi în compania lui Florin si a Veronicai.

Grupa/Modulul Tango Esencia (curs pentru incepatori)
Profesori - Andrei & Andreea (AyA Tango)
Stilul de predare se centreaza pe muzicalitate si simplitate, concepte care însa permit elevilor sa asi dezvolte un stil unic si personal de expresie în tango.
Daca tango inseamna pentru dumneavoastra creativitate, imaginatie, naturalete, vă invităm să
descoperiţi centrul organic al tangoului cu Andrei şi Andreea

Despre TangoTangent

Despre AyA Tango
Andrei şi Andreea sunt exploratori ai tangoului al căror dans caută permanent exprimarea personalizata a muzicii prin miscari naturale si gandire libera. Au urmat cursurile celor mai renumiti profesori din lume si au participat la festivaluri si workshop-uri in Romania, Ungaria, Italia, Turcia, Grecia, Germania. Detalii pe www.ayatango.ro

Despre Tangotangent
Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de Daniel Mandita, Amalia si Gilbert Iscu. Tangotangent isi propune sa formeze dansatori de tango si sa dea posibilitatea/ocazia acestora sa danseze cat mai mult.
TangoTangent a pus in scena impreuna cu Razvan Mazilu, primul spectacol romanesc de tango argentinian - Un Tango mas - care se joaca in prezent la Teatrul Odeon.
Pentru mai multe detalii despre noi, activitatile si proiectele noastre vizitati website-urile si www.milonga.ro, sau www.tangotangent.ro

Pentru detalii suplimentare:
Gilbert Iscu
gilbert.iscu@milonga.ro
Tangotangent
office@tangotangent.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tangotangent/tango-argentinian-esential-si-tentant