Poze Tanti Anghel

 • Afis expoziție ION ANGHEL

  Poza: VERNISAJ Expoziţie de pictură ION ANGHEL

 • Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

  Poza: Giulia Anghelescu, Anca Serea, Dana Savuica si multe alte vedete au admirat rochii de designer la inaugurarea DRESSBOX.

 • poza

  Poza: Monica Anghel isi duce copilul la inot la Acvatic Bebe Club

 • TigaraElectronica-NR1

  Poza: Jojo, Monica Anghel si Mihai Bobonete folosesc tigara electronica la TV

 • Luminita Anghel, videoclip de 15.000 de euro

  Poza: Luminita Anghel, videoclip de 15.000 de euro

 • Milonga si recital cu Tudor Anghelescu la Palatul Ghika

  Poza: Milonga si recital cu Tudor Anghelescu la Palatul Ghika

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul tanti anghel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la tanti anghel. Pozele pe tema tanti anghel cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tanti anghel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la tanti anghel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la tanti anghel.