tarantula    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tarantula

 • tarantula. „Țesături periculoase”, o inedită expoziție de păianjeni și scorpioni vii la Muzeul „Antipa”

  tarantula

  Bucuresti - 25 February 2015

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” găzduiește în perioada 26 februarie – 5 iulie 2015 expoziția de păianjeni și scorpioni vii, intitulată „Țesături Periculoase”. Cele peste 50 de specii au fascinat deja vizit ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: expozitie , muzeul antipa , paianjeni , scorpioni , vaduva neagra , tarantula

  Vezi toate comunicatele de presa despre tarantula

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tarantula.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tarantula. Informatiile despre tarantula cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tarantula, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tarantula, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.