Target Audience Population

Definitie Target Audience Population

Totalitatea oamenilor care formeaza publicul tinta, acest numar reprezinta potentialul maxim de audienta pe care il poate atinge o campanie de advertising, asa cum arata cercetarile pe public importante. Este folosita si expresia “target universe”(vezi: Target Audience).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Target Audience Population? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Target Audience Population.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Target Audience Population. Definitiile termenilor despre Target Audience Population cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Target Audience Population, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Target Audience Population.