Target Audience

Definitie Target Audience

Oamenii sau piata pentru care este facuta o anumita campanie de advertising, de obicei este definite demografic, de exemplu, barbate 18-34, casnice(vezi: Target Audience Population).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Target Audience? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Target Audience.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Target Audience. Definitiile termenilor despre Target Audience cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Target Audience, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Target Audience.