Target Return Pricing

Definitie Target Return Pricing

O metoda de stabilire a preturilor in care este folosita o formula pentru a calcula pretul ce urmeza a fi pus unui produs pentru a obtine un anumit profit sau o rata a sumei investite, presupunand ca o anumita cantitate este vanduta

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Target Return Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Target Return Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Target Return Pricing. Definitiile termenilor despre Target Return Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Target Return Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Target Return Pricing.