-50% reducere de Black Friday la TargulDeMobila

BUCURESTI - 19 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Media / Publicitate, Retail, Internet

TargulDeMobila.ro, primul magazin online de tip discount din industria mobilei, deschide cursa participarilor magazinelor de profil la Black Friday. Clientii, interesati de mobila de calitate, vor gasi la TargulDeMobila reduceri de 50% la produsele marcate “Black Friday”.

Black Friday 2012 la TargulDeMobila

Black Friday 2012 la TargulDeMobila

 Pentru noi, reducerile de sarbatori incep cu Black Friday, pe 23 noiembrie. Acest eveniment va fi urmat in luna decembrie de alte promotii considerabile la peste 100 de produse. 

Managing Partner - Florentina Trandafir

La TargulDeMobila.ro, in data de 23 noiembrie 2012, se da startul reducerilor de sezon. Acest eveniment, cunoscut la nivel international ca Black Friday, va fi sarbatorit in magazinul nostru online cu reduceri de 50% la o gama variata de produse.

“Pentru noi, reducerile de sarbatori incep cu Black Friday, pe 23 noiembrie. Acest eveniment va fi urmat in luna decembrie de alte promotii considerabile la peste 100 de produse. Experienta ne-a invatat ca de sarbatori, oamenii nu vor numai sa cumpere, ci sa cumpare acum. Probabil ca stocurile vor fi principalul factor al succesului acestor campanii de sfarsit de an”, ne-a declarat Florentina Trandafir – Managing Partner – TargulDeMobila.ro

Produsele care vor beneficia de reduceri au stoc limitat si vor fi afisate in data de 23 noiembrie, la ora 7:00, in magazinul online TargulDeMobila.ro. Reducerile vor fi afisate si pe pagina oficiala de facebook a magazinului. Promotia Black Friday se va desfasura numai online.

Despre TargulDeMobila

TargulDeMobila.ro, platforma online de ecommerce, este primul magazine online de tip discount din domeniul mobilei. Zeci de produse sunt oferite cu reduceri de pana la 40% fata de nivelurile practicate de comerciantii de mobila din Romania.