TARGUL DELICIOUS-editie speciala de Mos Nicolae

Busteni - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HR

Targul DELICIOUS deschide sezonul sarbatorilor de iarna in perioada 30 nov- 2dec , la Busteni, pe Valea Prahovei, in curtea Centrului Cultural "Aurel Stroe"!
Evenimentul va reuni producatori de obiecte handmade,costume populare,accesorii din piele,sculpturi in lemn,obiecte vestimentare dar si dulciuri si delicatese traditionale.
Program de vizitare: V - D:10-19
INTRAREA ESTE LIBERA!

TARGUL DELICIOUS-editie speciala de Mos Nicolae

Sărbătorile de iarnă încep sa bată la ușă, iar sosirea lui Mos Nicolae e un prilej de bucurie în sufletul copiilor și nu numai. Orașele se îmbracă în straie de sărbătoare, iar părinții încep goana după cadourile de Crăciun. Cei mici vor fi cei mai fericiți pentru că moșul le va pune în ghetuțe cadourile mult visate, asta dacă au fost cuminți.

Cu acest prilej, vă invităm la TÂRGUL DELICIOUS,editie speciala de Mos Nicolae, ce va avea loc in orașul Bușteni în perioada 30 noiembrie 2012 – 02 decembrie 2012.Expozantii vor prezenta timp de trei zile,produse handmade,bijuterii si accesorii,obiecte vestimentare,decoratiuni interioare,artizanat,ceramica,sculpturi din lemn dar si dulciuri de casa,bomboane,ciocolata,miere, vinuri, branza si preparate din carne.Va puteti rasfata la fata locului, cu un kurtosh fierbinte, un langos gustos sau cu delicioasele gogosi ardelenesti!

Aceleasi produse dar si alte surprize, puteti gasi si in perioada 26-28 dec 2012 in Busteni,cand Targul Delicious va poposi timp de trei zile gazduit de Centrul Cultural "Aurel Stroe". Bucurati-va de magia sarbatorilor de iarna si va asteptam sa ne vizitati pentru a alege cadouri pentru cei dragi!

Intrarea este libera.Targul isi deschide portile  vineri, ora 10:00 si se incheie duminica, ora 18:00. Mai multe detalii pe http://targuldelicious.wordpress.com/

Pentru detalii si inscrieri:

DEACONU ALINA-Organizator Targuri si Expozitii

SC A&M Event Day SRL

telefon:  0761.823090/  0731.426222

e-mail:office.eventday@yahoo.ro

Despre Targul Delicious

SC A&M Event Day SRL

Este o societate comerciala infiintata in anul 2012, avand ca principal obiect de activitate ACTIVITATI DE ORGANIZARE A EXPOZITIILOR SI TARGURILOR.

Gama serviciilor prestate, cuprinde:
- Organizarea de targuri si expozitii pe plan intern (targuri nationale de cadouri si delicatese, expozitii cu vanzare,targuri de confectii,incaltaminte si accesorii );
- Asigurarea unei game diversificate de servicii,la cerere ( cazare,masa etc.) pentru persoanele participante la aceste manifestari expozitionale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/targul-delicious/targul-delicious-editie-speciala-de-mos-nicolae