Tarif vamal

Definitie Tarif vamal

Actul normativ prin care statul reglementeaza taxele vamale la import.Intelegerea si aplicarea corecta a tarifului vamal necesita clasificarea marfurilor si taxelor vamale, precum si definirea valorii in vama, originii marfurilor si teritoriului vamal.Clasificarea marfurilor in tariful vamal, cu cea mai larga raspandire, se face pe baza Nomenclatorului Consiliului de Cooperare Vamala, care face obiectul unei Conventii Internationale incheiata la Bruxelles la 15 decembrie 1950.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tarif vamal? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tarif vamal.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tarif vamal. Definitiile termenilor despre Tarif vamal cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tarif vamal, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tarif vamal.