Tarif

Definitie Tarif

Pret oficial stabilit (de societatile comerciale si regii autonome) pentru prestarile de servicii, transportul de marfuri si de persoane, servicii postale, telefonice, telegrafice, pentru radio si televiziune, pentru consumul de apa, de energie electrica si termica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tarif? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tarif.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tarif. Definitiile termenilor despre Tarif cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tarif, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tarif.