Distribuire Dividende Farmaceutica REMEDIA S.A.

BUCURESTI - 10 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Farmaceutica REMEDIA S.A. va efectua distribuirea dividendelor aferente exercitiului financiar 2014 in perioada 18.09.2015 – 15.04.2018 catre actionarii inregistrati la data de 15.09.2015 in Registrul Actionarilor. Valoarea dividendului brut/actiune este de 0,015 lei, iar distribuirea se realizeaza prin Depozitarul Central, astfel:

Distribuire Dividende Farmaceutica REMEDIA S.A.

- actionarii care sunt clienti ai unui broker isi vor primi dividendele in contul deschis la broker;

- in cazul actionarilor care nu au cont deschis la un intermediar, plata se va face de catre Depozitarul Central prin intermediul Bancii Transilvania – agentul de plata desemnat de Farmaceutica REMEDIA S.A.

Dividendele se pot incasa fie in contul bancar personal indicat si transmis Depozitarului Central de actionar prin formularul de colectare cod IBAN disponibil pe site-ul www.depozitarulcentral.ro insotit de anexele mentionate in Procedura de distribuire, fie in numerar, la ghiseele din intreaga tara a Bancii Transilvania.

Procedura de distribuire a dividendelor este disponibila pe http://www.remedia.ro/informatii-investitori/dividende/

Farmaceutica REMEDIA S.A. este o companie cu activitati de vanzare medicamente, promovare si marketing in domeniul sanatatii.

Actionarul majoritar, Valentin-Norbert TARUS a infiintat in 1994 compania V.TARUS RoAgencies S.R.L. pentru dezvoltarea de parteneriate strategice cu mari producatori internationali din industria farmaceutica, facilitand succesul pe piata romaneasca a unor companii ca: ASTELLAS, BAXTER, EVER, GEROT-LANNACHER, ROCHE, SANDOZ etc., parteneriate care functioneza si in prezent.

Compania isi consolideaza structura de vânzari medicamente prin trei linii de business:

- Farmaciile REMEDIA: 90 unitati, inclusiv REMEDIA Baby- dedicat copiilor, reprezinta aproximativ 36% din business-ul companiei. Diversificarea si accesibilitatea portofoliului de produse farmaceutice, suplimente alimentare, cosmetice si dermato-cosmetice, s.a., reprezinta principala preocupare a companiei, astfel incat din anul 2012 ofera clientilor accesul si pe platforma e-shop, precum si servicii suplimentare, ca de ex recomandari de ingrijiri la domiciliu prin firma specializata EVITA MEDICAL.

- Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici si private

- Divizia distributie: opereaza prin opt centre logistice si servicii conexe la nivel national, conform standard international GDP si reautorizate în 2014 conform standardului ISO 9001.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tarus-media1/distribuire-dividende-farmaceutica-remedia-s-a