Vernisajul expozitiei “VULCAN DE CULORI” @ Restaurant “La Rambla”, 11 iunie 2015

BUCURESTI - 8 iunie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate

TARUS Media va invita joi, 11 iunie, incepand cu ora 18.00 la vernisajul expozitiei VULCAN DE CULORI , ce va avea loc in incinta restaurantului La Rambla (str. Grigore Alexandrescu, nr. 8, Bucuresti).

Vernisajul expozitiei

Vernisajul expozitiei "Vulcan de Culori"

TARUS Media sustine arta si promoveaza lucrarile de arta plastica semnate de catre studenti si lectori ai Universitatii de Arte „George Enescu” din Iasi si ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau. De 10 ani, TARUS Media organizeaza Simpozionul International de Arta de la Cabana Cascada din Masivul Retezat, realizat la initiativa fondatorului companiei , Valentin-Norbert Tarus.

Simpozionul este nascut din dorinta de a-i ajuta in demersurile lor pe studentii talentati pentru a-si exprima ideile artistice intr-un cadru natural de exceptie, la Cabana Cascada (www.retezat-cascada.ro).

Compania TARUS Media detine un portofoliu valoros de lucrari de arta rezultate in urma celor 10 editii ale Simpozionului International de Arta. O parte dintre operele rezultate in urma atelierelor de creatie, prezente in expozitia VULCAN DE CULORI, pot fi admirate, evaluate si achizitionate de catre doritori in perioada 12 iunie-31 iulie 2015.

Printre lucrarile de arta din portofoliul companiei se numara picturi, ceramica, tapiserii si sculpturi. Acestea au fost expuse in diverse expozitii nationale, iar in 2013 au fost facute publice si s-au bucurat de succes in cadrul expozitiei AUSBLICKE, desfasurata in perioadaiulie-decembrie 2013 la Abatia Klosterneuburg, Viena.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tarus-media1/vernisajul-expozitiei-vulcan-de-culori-restaurant-la-rambla-11-iunie-2015