Taxa vamala anti dumping

Definitie Taxa vamala anti dumping

Taxa ce se aplica la importurile ce provin din tarile care promoveaza o politica de dumping in materie de preturi sau in domeniul valutar, acestea putand fi in anumite situatii taxe prohibitive camuflate, dumpingul fiind doar un pretext, greu de dovedit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Taxa vamala anti dumping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Taxa vamala anti dumping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Taxa vamala anti dumping. Definitiile termenilor despre Taxa vamala anti dumping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Taxa vamala anti dumping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Taxa vamala anti dumping.