Taxa vamala de retorsiune

Definitie Taxa vamala de retorsiune

Taxa vamala cu un nivel foarte ridicat, fiind instituita ca si contra masura fata de politica taxelor prohibitive.Confruntarea dintre taxele prohibitive si taxele de retorsiune poate duce la razboaie comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Taxa vamala de retorsiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Taxa vamala de retorsiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Taxa vamala de retorsiune. Definitiile termenilor despre Taxa vamala de retorsiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Taxa vamala de retorsiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Taxa vamala de retorsiune.