Taxibeat    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Taxibeat

 • Taxibeat. TAXIBEET ISI EXTINDE OPERATIUNILE IN ROMANIA

  Taxibeat

  Bucuresti - 19 September 2012

  Comunicat de Taxibeat

  Taxibeet este o aplicaţie smartphone revolutionară, care ajută utilizatorii să localizeze taxiurile disponibile aproape de ei şi să cheme şoferii la alegerea lor, pe baza unui număr de criterii (inclusiv evaluarea şoferului de taxi facută d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: taxibeet , taxibeat

  Vezi toate comunicatele de presa despre Taxibeat

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Taxibeat.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Taxibeat. Informatiile despre Taxibeat cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Taxibeat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Taxibeat, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.