taxidermie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema taxidermie

 • taxidermie. Misterioasa lume a mamiferelor

  taxidermie

  Bucuresti - 8 July 2014

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă cursurile Școlii de vară ”Antipa” 2014 cu modulul „Misterioasa lume a mamiferelor”. Între 14 și 25 iulie 2014, de la ora 10.00 la 11.30, copiii, cu vârste cuprinse ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: muzeul antipa , scoala de vara , animale , mamifere , minunata lume a mamiferelor , taxidermie

  Vezi toate comunicatele de presa despre taxidermie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul taxidermie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la taxidermie. Informatiile despre taxidermie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul taxidermie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la taxidermie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.