Amenajari interioare Accesorii economice si moderne

BUCURESTI - 29 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Retail

Continuăm seria sfaturilor practice și prezentarea de accesorii economice, moderne și de bun-gust pentru amenjarea locuinței ori a biroului, cu sisteme de fixare și prindere pentru perdele și draperii.

Amenajari interioare Accesorii economice si moderne

Perdelele și draperiile au un rol bine definit, de a oferi intimitate încăperii, să oprească pătrunderea razelor arzătoare ale soarelui în interior, ori să compartimenteze un spațiu.

Perdelele impermeabile pentru cabina de duș sau pentru cadă, ori perdelele vesele și ușoare din bucătărie sunt, de asemenea, accesorii care completează interioarele atât prin funcționalitate cât și prin design, prin acea notă de eleganță mai discretă sau mai îndrăzneață, de care are nevoie o locuință primitoare.

Sistemele de fixare și prindere ale perdelelor și draperiilor sunt variate, și diferă în funcție specificul încăperii și de designul acesteia, dar și de preferințele personale.

Șinele din PVC cu fixare în tavan sunt sisteme moderne și eficiente pentru montarea perdelelor. Modelele de șine Te-Ma cu 1 canal sau cu 2 canale realizate din PVC de foarte bună calitate sunt  ușor de montat, stabile și durabile.

Seturile de șine cu 2 canale și plintă albă sau marmorată maschează inelele de prindere ale perdelei, oferind astfel un plus de eleganță încăperii.

Te-Ma România este producător și distribuitor direct de șine PVC cu 1 canal, șine de perdele cu 2 canale sau șine cu 2 canale și plintă. Realizăm modele de șine la comandă, în funcție de culoarea și dimensiunile de care aveți nevoie, livrarea este promptă iar prețurile sunt competitive.

În catalogul nostru de finisaje și accesorii pentru amenajări interioare veți găsi și ventilatoare cu timer și senzor de umiditate, baterii pentru chiuveta de bucătărie sau pentru cadă și duș, dar și accesorii pentru baie sau galerii metalice și din lemn pentru draperii și perdele.

Despre TE-MA

TE-MA România activează de peste 10 ani pe piața din Romania, în calitate de producător, importator și distribuitor de obiecte sanitare si electrice, finisaje și amenajări, decorațiuni interioare pentru locuințe, clădiri de birouri sau instituții publice, amenajări unități de învățământ sau unități turistice.

Te-Ma.ro este un catalog online de produse și accesorii pentru amenajări interioare și de exterior dintre cele mai variate, de la baterii pentru chiuveta de bucătărie, seturi de baterii pentru cadă și duș sau baterii de lavoar, rezervoare și capace de toaletă sau flotoare, șină pentru perdea sau draperie, până la ventilatoare sau profile pentru faianță.