teambuildinguri    

Comunicate de presa si evenimente pe tema teambuildinguri

 • teambuildinguri. Insieme Grand Resort isi externalizeaza departamentele de marketing si evenimente corporate

  teambuildinguri

  Bucuresti - 26 February 2015

  Comunicat de HD PROJECT&URBANISM SRL

  Insieme Grand Resort, un concept de 4* unic in Romania, situat la 45 de km de Bucuresti isi externalizeaza, incepand cu aceasta luna, departamentele de marketing si evenimente corporate prin agentia de publicitate InGraf Media. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinte , nunti , teambuildinguri , echitatie , piscina semiolimpica , marketing hotelier

  Vezi toate comunicatele de presa despre teambuildinguri

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul teambuildinguri.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la teambuildinguri. Informatiile despre teambuildinguri cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul teambuildinguri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la teambuildinguri, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.