Dr. Mag, un nou spectacol de teatru-magie pentru copii, în premieră pe 10 şi 11 martie la Casa Magicianului

BUCURESTI - 6 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Teatrul de Magie introduce un nou spectacol de teatru-magie în programul său, Dr. Mag (Andrei Teaşcă), care va avea premiera în weekendul 10–11 martie, de la ora 11:00, la Casa Magicianului.

Afisul spectacolului Dr.Mag

Afisul spectacolului Dr.Mag

Dr. Mag este un personaj inedit, diferit de tot ceea ce s-a interpretat până acum în spectacolele marca Teatrul de Magie: „mental magic for kids” este genul, iar Dr. Mag este personajul care îmbină teatrul cu magia, ştiinţa şi pantomima într-un spectacol amuzant şi educativ.

Un personaj în halat alb...care poate fi doctor, bucătar, om de ştiinţă, zărar sau chiar un cercetător zăpăcit, toate acestea fiind ipostazele prin care trece actorul magician, bucurându-i pe copii cu momentele de iluzionism teatral şi cu meşteşug de magician.

Complexitatea acestui spectacol constă în faptul că Andrei Teaşcă propune un stil al artei magiei – mentalismul – de data aceasta transpus într-o formă veselă, adaptată copiilor prin trucuri interactive, cu participarea directă a micuţilor şi curioşilor spectatori.

 

Mentalismul pentru copii este stilul propus de fondatorul Teatrului de Magie pentru a ridica ştacheta de participare, adresându-se copiilor cu personalitate şi cu dorinţă de socializare.

Dr. Mag este un spectacol care dezvoltă imaginaţia, memoria, spiritul de lider şi, de ce nu, un show care stârneşte interesul pentru ştiinţă, dar şi pentru arta magiei.

 

Dr. Mag sau „Doctorul Minţii”, cum mai este poreclit protagonistul nostru, este un personaj hazliu, care citeşte gândurile publicului său, îi uimeşte pe copii prin predicţiile haioase, prin trucurile cu apariţii şi dispariţii de obiecte, încercând şi să îi înveţe pe aceştia cum să recicleze deşeuri.

 

Spectacolele noastre se desfăşoară la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu) şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Pentru detalii despre programul Teatrului de Magie şi bilete, accesaţi site-ul nostru, teatruldemagie.ro, sau bilete.ro şi blt.ro.

De asemenea, amintim că Teatrul de Magie organizează, în fiecare weekend, la sediul său – Casa Magicianului, spectacole de magie, de la orele 11:00 si 17:30, cursuri de magie (prin Academia de Magie) de la 13:30, dar şi spectacole/ petreceri private, la cerere.

 

Printre partenerii Teatrului de Magie se numără Agerpres, Itsy Bitsy, Bilete.ro, BLT.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.

Pentru informaţii suplimentare:

Teatrul de Magie

Tel: 0761 334 334

E-mail: office@teatruldemagie.ro

Facebook: https://www.facebook.com/teatruldemagie/