Micul Magician – spectacol de magie pentru copii, în fiecare după-amiază de weekend, de la ora 17:30

BUCURESTI - 2 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Teatrul de Magie vă invită pe toţi, părinţi şi copii, la Casa Magicianului în fiecare weekend, nu numai de la ora 11:00, aşa cum v-am obişnuit, ci şi după-amiaza, de la ora 17:30, când are loc spectacolul Micul Magician.

Afis

Afis "Micul Magician"

Aici vă aşteaptă o oră veselă de show interactiv, alături de actorul-magician, care vă va bucura familia cu trucuri magice şi iluziiapariţii şi dispariţii de obiecte, bile şi eşarfe care îşi schimbă culoarea.

 

Copiii vor avea parte şi de o surpriză la finalul spectacolului: apariţia porumbeilor cu care aceştia îşi pot face poză. Aşezând micuţul înaripat alb pe braţ şi, bineînţeles, purtând jobenul magic, spectactorii noştri vor putea imortaliza clipa în care au devenit, pentru scurt timp...un Mic Magician!

În schimb, adevăratul moment în care copilul îşi va asuma rolul de iluzionist este acela în care va avea ocazia să înveţe un truc pentru a-şi impresiona părinţii.

 

La cererea publicului, Teatrul de Magie a programat sâmbăta şi duminica spectacolul Micul Magician, organizat de la ora 17:30, pentru a întâmpina familiile care nu pot ajunge la show-urile de dimineaţă. 

Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, împreună cu echipa de magicieni, a luat această hotărâre pentru părinţii care nu îşi pot aduce copiii la spectacolele organizate de la ora 11:00 (din cauza serviciului sau a programului prestabilit de petrecere a dimineţilor în familie), aceştia exprimându-şi dorinţa pentru o programare a show-urilor la o oră mai accesibilă lor.

 

Indiferent de vârstă, cu toții suntem fascinați de magie, fie că vine din partea unui iluzionist-actor profesionist sau a bunicii care are mereu ascunsă o bomboană în buzunar (de unde are Buni’ atâtea bomboane?!); a mamei care „transformă” o cocă lipiciosă (yuck!) într-o prăjitură super-gustoasă, a tatălui care face obiectele să se „evapore”, ascunzându-le cu dibăcie; a fratelui pofticios care face ultima bucăţică de ciocolată să „dispară” (ca prin minune!) sau a prietenilor care ştiu să aducă soare-n suflet chiar şi-n cele mai înnorate zile.

 

Spectacolele noastre se desfăşoară la sediul Teatrului de Magie, Casa Magicianului, din strada Vasile Lascăr 132 (între Bvd. Dacia şi Str. Eminescu) şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Pentru detalii despre programul Teatrului de Magie şi bilete, accesaţi site-ul nostru, teatruldemagie.ro, sau bilete.ro şi blt.ro.

De asemenea, amintim că Teatrul de Magie organizează cursuri de magie (prin Academia de Magie), în fiecare weekend, la sediul său – Casa Magicianului, dar şi spectacole/ petreceri private, la cerere.

 

Printre partenerii Teatrului de Magie se numără Agerpres, Itsy Bitsy, Bilete.ro, BLT.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.