Technological Environment

Definitie Technological Environment

Acea parte a ambientului extern al unei firme in care schimbari in tehnologie afecteaza eforturile de marketing ale firmei, schimbarea ambientului de tehnologie poate reprezenta pericole sau oportunitati

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Technological Environment? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Technological Environment.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Technological Environment. Definitiile termenilor despre Technological Environment cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Technological Environment, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Technological Environment.