TechSoup    

Comunicate de presa si evenimente pe tema TechSoup

 • TechSoup. Platforma Restart România

  TechSoup

  Bucuresti - 9 August 2011

  Comunicat de ASOCIATIA TECHSOUP

  În urma campaniei de teasing "Vreau să fiu de vină!" ce anunţă lansarea proiectului Restart România, 15 000 de vinovaţi şi-au autodenunţat intenţiile de a produce o schimbare în comunitatea în care trăiesc. Restart România este o platf ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: competitie , restart romania , it for social change , techsoup , participare publica

  Vezi toate comunicatele de presa despre TechSoup

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul TechSoup.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la TechSoup. Informatiile despre TechSoup cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul TechSoup, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la TechSoup, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.