Tehnica de comunicatie la distanta

Definitie Tehnica de comunicatie la distanta

Potrivit prevederilor O.G. 130/31 august 2000, mijloc utilizat pentru incheierea unui contract intre comerciant si consumator si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti. Tehnici de comunicatie la distanta:a) imprimat neadresatb) imprimat adresatc) scrisoare tipizatad) publicitate tiparita cu bon de comandae) catalogf)  telefon cu interventie umanag) telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext)h) radioi)  videofon (telefon cu imagine)j)  videotex (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil)k)  posta electronical)  telecopiator (fax)m) televiziune(teleshopping).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tehnica de comunicatie la distanta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tehnica de comunicatie la distanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tehnica de comunicatie la distanta. Definitiile termenilor despre Tehnica de comunicatie la distanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tehnica de comunicatie la distanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tehnica de comunicatie la distanta.