teleasistenta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema teleasistenta

 • teleasistenta. Centrul de monitorizare la distanta raspunde imediat alertei initiate prin butonul de panica

  teleasistenta

  Bucuresti - 21 November 2013

  Comunicat de SC CRONOS CONSULT SRL

  ... teleasistenta este o reactie la “alarma sociala” creata de o populatie aflata in continua imbatranire. Inaintarea in varsta ne duce pe toti catre schimbari fizice, senzoriale si cognitive, intr-un mediu neadaptat si nepreventiv. Incepand cu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: teleasistenta , monitorizare la distanta

  Vezi toate comunicatele de presa despre teleasistenta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul teleasistenta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la teleasistenta. Informatiile despre teleasistenta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul teleasistenta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la teleasistenta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.