Telecom Data Consulting, Romania, intra intr-o noua etapa de business

BUCURESTI - 27 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Telecom Data Consulting, Romania, anunta cu bucurie implinirea a cinci ani de activitate si succese in piata de solutii si servicii destinate comunicatiilor voce-date.

Privind in urma, drumul parcurs in acesti cinci ani reprezinta o continuare fireasca a dezvoltarii profesionale si de business in contextul “privatizarii” capitalului initial de cunostinte si responsabilitate.

“Secretul” piramidei succesului nostru provine tocmai din acest capital initial, care nu a fost “zero” la momentul de start. Fiind constient ca in mediile de afaceri anterioare am construit relatii continue si solide, am beneficiat repede de recunoastere si recomandare. O piatra de temelie a fost si know-how-ul acumulat anterior, timp de peste 9 ani, in echipamente si infrastructuri de comunicatii Ericsson, Mitel, Nortel, RAD, atat pe voce, cat si pe date. Aceste doua atuuri le-am transferat si inclus in misiunea proprie care sa atinga satisfactia clientilor fie Enterprise, fie SMB. Filmul acestor cinci ani este de fapt un reality de proiecte implementate in domeniile bancare, al furnizorilor de servicii de telecomunicatii, al companiilor private.

In prezent ne mandrim ca suntem parteneri oficiali Nortel Networks, Aastra/Ericsson si Cisco, cu certificari atat la nivel de design si vanzare de solutii si echipamente, cat si la nivel de servicii asociate post-vanzare.

Orientandu-ne spre viitor, ne face placere sa anuntam intrarea intr-o noua etapa de business. Prin strategia pe termen scurt si mediu, orientata pe flexibilitate, optiuni variate si dezvoltare, Telecom Data vrea sa deschida noi oportunitati ale statutului de Business Partner, cu furnizori locali, traditionali pentru piata romaneasca. Suntem in legatura si studiem oportunitatea de a crea si oferi clientilor nostri alternative, care sa atinga specific cerintele lor, fie cu actualii furnizori si noile lor solutii, fie cu furnizori noi si produse care tintesc mai exact nevoile.

“Personal si in numele companiei Telecom Data Consulting, le sunt recunoscator tuturor celor care au fost alaturi de noi prin buna intentie, suport si activitate. Mesajul meu actual este unul de optimism si sper sa fie receptionat si retransmis indiferent de canalul si de contextul de business.”

Despre Telecom Data Consulting

Telecom Data Consulting este companie 100% romaneasca, infiintata in 2004, , certificata ISO 9001, cu competente si certificari de business de la cei mai importanti dezvoltatori de solutii de telecomunicatii si networking din lume, Nortel, Mitel, Avaya, Cisco, Microsoft, RAD, cu clienti locali si internationali.

Daniel Tanase, Managing Director, Telecom Data Consulting, www.telecomdata.ro

daniel.tanase@telecomdata.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/telecom-data-consulting/telecom-data-consulting-romania-intra-intr-o-noua-etapa-de-business