teleroute    

Comunicate de presa si evenimente pe tema teleroute

 • teleroute

  Bucuresti - 9 December 2014

  Comunicat de DACODASOFT SRL

  Bruxelles, 09 decembrie 2014 – Wolters Kluwer Transport Services (furnizor european de top în materie de servicii și software privind managementul transporturilor), și Cargo.LT (principala bursă de transport lituaniană, activă în țările b ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bursatransport , teleroute , cargo.lt , parteneriat siguranta

  Vezi toate comunicatele de presa despre teleroute

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul teleroute.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la teleroute. Informatiile despre teleroute cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul teleroute, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la teleroute, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.