Teleshopping

Definitie Teleshopping

O forma de vanzare cu amanuntul fara stocarea marfii sau in-home, in care consumatorul poate achizitiona bunuri si servicii aratate la televizor, cumparatorul face comanda prin telefon, sau cu ajutorul computerului si produsele ii sunt trimise acasa. Vezi Home Shopping, Non-Store Retailing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Teleshopping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Teleshopping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Teleshopping. Definitiile termenilor despre Teleshopping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Teleshopping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Teleshopping.