Televiziune

Definitie Televiziune

Media publicitar creativ, care permite atingerea unei audiente largi si construirea rapida a unei notorietati la nivel national (prin imbinarea imaginii si sunetului). Publicitatea comerciala TV este o publicitate de prestigiu, limitata insa de costul ridicat de realizare si difuzare a mesajelor, ca si de selectivitatea slaba. Media privilegiat al fabricantilor de produse de larg consum - fapt datorat naturii sale audiovizuale (penetratie rapida si efect demonstrativ puternic). A cunoscut o dezvoltare rapida in ultimii 25 de ani, cand s-a trecut de la televiziunea in alb-negru la televiziunea in culori (culoarea a adus un surplus de informatie si a imbogatit din punct de vedere artistic imaginile transmise).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Televiziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Televiziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Televiziune. Definitiile termenilor despre Televiziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Televiziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Televiziune.