Evolio prezintă noua tabletă ultraplată de 7”, echipată cu GPS şi noi funcţii multimedia

BUCURESTI - 20 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Retail

Bucureşti, 20 iunie 2012 – Evolio îşi îmbogăţeşte portofoliul de produse cu o nouă tabletă, a cărei grosime măsoara numai 9,5 mm, tableta fiind dotată cu noi funcţii multimedia , dar şi cu receptor GPS , fapt care face posibilă utilizarea acesteia pe post de sistem de navigaţie

Dupa tableta Evotab2, cea mai bine vandută tabletă Android din România, lansăm acum conceptul de tabletă Travel& Fun. Fie că vrei să gaseşti o anumită adresă sau un Punct de Interes, fie că vrei să te bucuri de ultimele MP3-uri sau filme descărcate pe tabletă, beneficiind de sunet de înaltă calitate, trasnsmis pe un sistem audio FM, sau vrei să accesezi Internetul, pentru toate acestea Evotab Fun îţi stă la dispoziţie. O tabletă multimedia pentru acasă şi călătorii.

Liviu Nistoran, CEO Evolio

Cea mai nouă tabletă Evolio, numită EvoTab Fun, oferă posibilităţi de distracţie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicaţiile Evolio care îţi aduc pe ecran ultimele ştiri, informaţii despre vreme sau ultimele apariţii editoriale în format eBook. Toate acestea sunt susţinute de noi funcţii multimedia precum: transmiţător FM, şi interfaţă HDMI, şi de procesorul grafic Quad Core.

În pofida dimensiunilor reduse şi a greutăţii de numai 330 gr., care o fac cea mai plată şi cea mai uşoara tabletă de 7” disponibilă în România, autonomia acesteia este de 7 ore în regim continuu de funcţionare.

Noutatea adusă de Evotab Fun o reprezintă echiparea completă pentru utilizare în călatorii cu maşina: suport parbriz, încărcător auto, receptor GPS şi hărţi de navigaţie, toate incluse în pachetul de bază.

Alte caracteristici:  Memorie RAM 1GB, Flash 8GB, Procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, Camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern.

Tableta va fi disponibilă la vânzare în a doua jumătate a lunii iulie în toate reţelele naţionale de retail.

Despre Evolio

Evolio, este unul din liderii industriei de produse IT&C din România. Evolio a devenit, în 2008, cea mai puternică marcă de sisteme GPS din România, pentru ca în 2011 să devină al treilea jucător pe piaţa românească de Tablet PC. Evolio îşi cosolidează poziţia pe piaţa de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi pieţe şi lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii şi conţinut customizat.

Taguri: multimediaGPSEvoliotabletea
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/televoice-grup-srl/evolio-prezint-noua-tablet-ultraplat-de-7-echipat-cu-gps-i-noi-funcii-multimedia