TEMPLES

Definitie TEMPLES

Acronim format din initialele in limba engleza a elementelor de influenta reprezentand macromediul firmei: factori tehnologici (T - technology), economici (E - economy), piata de afaceri (M - markets), factori politici (P - politics), legislatie (L - low), factori naturali (E - environment) si factori sociali (S - society).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru TEMPLES? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul TEMPLES.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la TEMPLES. Definitiile termenilor despre TEMPLES cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la TEMPLES, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la TEMPLES.