Tempus Regit Actum

Definitie Tempus Regit Actum

Expresie latina ce inseamna "timpul guverneaza actul". Principiu de drept conform caruia un act juridic se incheie in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data intocmirii lui, si este supus acestora. Un exemplu de aplicabilitate este principiul neretroactivitatii legii penale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Tempus Regit Actum? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Tempus Regit Actum.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Tempus Regit Actum. Definitiile termenilor despre Tempus Regit Actum cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Tempus Regit Actum, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Tempus Regit Actum.