Project Management. Pregateste-te sa te certifici cu TenStep in 5 – 9 mai

BUCURESTI - 6 martie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Vrei sa obtii cea mai prestigioasa certificare internationala in Management de Proiect? TenStep te ajuta sa te pregatesti temeinic pentru a sustine examenul de certificare Project Management Professional (PMP®) in cadrul unui program de training intensiv de 5 zile. Urmatoarea sesiune a trainingului TenStep PMP® Exam Prep se va desfasura in Bucuresti, in perioada 5-9 mai 2008.

Project Management. Pregateste-te sa te certifici cu TenStep in 5 – 9 mai

Pana la 21 martie 2008, inscrierile la training beneficiaza de reduceri promotionale, participantii putand opta intre doua variante de pachete promotionale.
Inregistrarile individuale realizate pana la aceasta data primesc o reducere de 100 EUR din pretul de lista.
Alegand al doilea pachet promotional veti primi un loc gratuit la training pentru fiecare grup de 5 persoane inscrise.

Pretul de lista al programul este de 750 EURO + TVA, inscrierile realizandu-se prin e-mail, la adresa office@TenStep.ro sau telefonic la numarul 021.320.12.04. Termenul limita final pentru inscrieri este vineri, 4 aprilie 2008.

Trainingul TenStep PMP® Exam Prep este primul program de acest gen din Romania, fiind abilitat de catre Project Management Institute (PMI®) – administratorul programului de certificare PMP® - spre a fi furnizat catre public inca din 2004. Trainingul si Certificatul de Participare eliberat TenStep la finalul cursului sunt recunoscute pe plan global prin abilitarea Registered Education Provider (R.E.P.) acordata de catre PMI® furnizorilor de servicii de instruire care intrunesc standardele de calitate ale institutiei. TenStep Romania este primul furnizor de training R.E.P. din Romania.

Programul de training se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa obtina certificarea PMP® si sa isi construiasca o cariera in acest domeniu.

Programul TenStep PMP® Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK® Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Pentru detalii suplimentare legate de acest program de training va rugam sa consultati brosura de training la urmatoarea adresa: http://www.tenstep.ro/Portals/0/TenStep_PMP_Exam_Prep_Brochure.pdf

Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI® pentru sustinerea examenului de certificare PMP®. Certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan international si dovedesc conformitatea programelor TenStep cu standardul PMBOK® Guide Third Edition.

Intreg portofoliul de programe de instruire livrate de catre TenStep este recunoscut de catre Project Management Institute (PMI®), TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.TenStep.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tenstep-romania/project-management-pregateste-te-sa-te-certifici-cu-tenstep-in-5-9-mai