TenStep Romania implineste un an de activitate

BUCURESTI - 5 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

TenStep Romania reprezentanta a companiei americane TenStep, Inc. sarbatoreste astazi, 5 Octombrie 2005, un an de activitate pe piata romaneasca.

TenStep Romania implineste un an de activitate

Rezultatele obtinute in primul an de activitate reflecta aprecierea de care se bucura serviciile TenStep in domeniul Managementului Proiectelor. Interesul sporit al pietei romanesti pentru metode practice de imbunatatire a rezultatelor proiectelor face ca Managementul de Proiect si serviciile din acest domeniu sa se constituie in instrumente ale dezvoltarii organizationale.

“Primul an de prezenta TenStep in Romania coincide cu o crestere vizibila a interesului companiilor pentru bunele practici in Managementul Proiectelor. Ne bucuram sa participam la efortul de promovare a acestei profesii in mediul de afaceri romanesc”, a declarat dl. Sebastian Cazacu, Managing Director la TenStep Romania. “Am inteles multe despre nevoile pietei romanesti si ne straduim sa oferim solutii practice, adaptate conditiilor concrete ale fiecarei organizatii.”

TenStep Romania pregateste lansarea unor servicii noi, menite sa sporeasca capabilitatile organizationale in managementul proiectelor din diverse domenii de activitate. O atentie deosebita va fi acordata programelor de pregatire pentru obtinerea certificarii internationale PMP®. In acest sens, compania va demara in curand o initiativa care va permite companiilor din sectorul IT&C reducerea la jumatate a costurilor pentru certificarea profesionala a managerilor de proiect.

La aniversarea unui an de activitate, Tom Mochal, Presedintele TenStep, Inc. - USA, a declarat: “Adresez felicitari domnului Sebastian Cazacu si reprezentantei TenStep Romania. Cu un an in urma a avut loc lansarea oficiala a biroului din Romania, iar astazi, dupa numai un an de activitate, sunt mandru sa constat ca aceasta reprezentanta este unul dintre cei mai activi membrii ai TenStep Global Network.”

Cu ocazia acestui moment aniversar, compania multumeste tuturor clientilor, partenerilor si nu in ultimul rand, vizitatorilor si membrilor inregistrati ai portalului www.TenStep.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tenstep-romania/tenstep-romania-implineste-un-an-de-activitate