Pergole retractabile de la Tentrom Paradise, inovatie de top la Ambient Expo

BUCURESTI - 4 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail

Live site

Targul international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine Ambient Expo a gazduit, in cadrul ultimelor doua editii, cele mai noi produse din portofoliul companiei Tentrom Paradise, producatoarea inovatoarelor pergole retractabile Floper.

Pergole retractabile de la Tentrom Paradise, inovatie de top la Ambient Expo

Vizitatorii targului international Ambient Expo au putut observa, in 2012 si 2013, o evolutie in industria producatoare de pergole retractabile, inregistrata de compania Tentrom Paradise. Anul acesta, timp de 4 zile (in perioada 18-21 aprilie), Tentrom a fost o atractie de top a Pavilionului A din Complexul Expozitional Romexpo, prin gama sa inovatoare de produse.Printre solutiile de amenajare exterioara, s-a remarcat pergola Floper semirotunda, cu actionare electrica prin telecomanda si dotata cu senzor de soare si vant. Materialul de constructie al pergolei este un polimer de inalta tehnologie, triplustratificat, ce inhiba actiunea radiatiilor UV si protejeaza impotriva intemperiilor vremii, asigurand totodata o umbra densa.Tentrom Paradise a fost prezenta si la editia din 2012 a targului international Ambient Expo, in perioada 29 martie - 1 aprilie, cand compania a anuntat strategia unica de lansare a unei game de materiale textile ecologice, cu garantie extinsa la 10 ani, denumita "ECOplus colectia 2012".

Pergola Floper dreapta de la Tentrom ParadiseUn produs nou in Romania, pergola Floper este pliabila si este executata in consola de aluminiu independenta (aluminiu cu vopsea electrostatica RAL 1013, cu componente inoxidabile) sau adiacenta cladirii pe care o deserveste. Dimensiunile sale sunt 15 metri x 10 metri si este special creata pentru a fi functionala in toate anotimpurile, protejand in proportie de 100% impotriva razelor de soare, ploii sau ninsorii.Pergola Floper este o copertina retractabila semirotunda, cu inchidere si deschidere foarte rapida, fiind numita si "copertina celor patru anotimpuri". Usor montabila, pergola produsa de Tentrom se poate adapta usor spatiilor diverse, indiferent de forma si dimensiunea lor.Materialul din care este confectionata pergola Floper este de tip "opaque", exercita o greutate de 680 de grame/mp si este 100% impermeabil la apa, vant si raze UV. Materialul este totodata si ignifug (impiedica aprinderea si propagarea focului), rezistand pana la 5 ani, daca sunt respectate normele de intretinere recomandate de producator.

Un avantaj important al pergolei Floper este ca poate fi montata in combinatie cu casetele de plastic transparent, astfel incat sa acopere in totalitate terasa in sezonul rece. Deschiderea copertinei este de 10 metri dintr-o singura bucata.Rezistenta copertinelor Floper sunt certificate printr-un teste de rezistenta efectuat de Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice PININFARINA, care au demonstrat ca pergola poate face unei viteze a vantului de pana la 90 km/h.

Despre TENTROM PARADISE

Despre Tentrom Paradise

Compania Tentrom Paradise ofera o gama variata de materiale si sisteme pentru amenajari exterioare de o calitate exceptionala, realizate pe baza unei inalte tehnologii. Sistemele de umbrire sunt organizate in categorii de produse foarte bine realizate, copertinele putand fi personalizate dupa bunul plac.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tentrom-paradise/pergole-retractabile-de-la-tentrom-paradise-inovatie-de-top-la-ambient-expo